Robot automatisering

De term ‘robotisering’ komt voort uit Robotic Process Automation. Uw proces automatiseren door het toepassen van robots, waarom zou u dat willen?

  1. Meer werk, met hetzelfde team
  2. Kosten verlagend
  3. Operationele kwaliteit

Meer werk, met hetzelfde team: Door uw team de continue herhalende taken uit handen te nemen, zal dit voor een positievere werksfeer zorgen, wat resulteert in een productiever team.

Kosten verlagend: De kostenstructuur van uw bedrijf verandert door de inzet van robots. Een robot is per uur misschien niet goedkoper, maar kan wel ieder etmaal 16 uur extra actief zijn. En dat dan nog zonder overwerkvergoeding, kans op burn-out etc.

Operationele kwaliteit: Robots voeren continue dezelfde handelingen uit, zonder hierbij fouten te maken. Ze leveren hiermee een hogere kwaliteit t.o.v. dat dezelfde handeling door mensenhanden wordt uitgevoerd. En niet te vergeten, dat ook nog eens 24 uur per dag.

Wilt u uw proces gaan automatiseren door robots toe te gaan passen, bij AB besturingstechniek ben u aan het juiste adres. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!