Machinebesturing op maat

Bent u op zoek naar een machinebesturing voor uw bedrijf? Bij AB Besturingstechniek bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen, bouwen en installeren van uw gewenste machinebesturing. Door onze jarenlange ervaring in de hardware en software engineering bieden wij u de mogelijkheid om bij ons uw machinebesturing te laten ontwerpen, bouwen en installeren. Onze medewerkers hebben sinds 2011 veel machinebesturingen ontworpen en gebouwd, hierdoor hebben wij de beste vakmensen in dienst met ieder hun eigen expertise. AB Besturingstechniek zit gevestigd in Andel, in Noord Brabant. Wij zijn een klein, flexibel en persoonlijk bedrijf. Door onze korte lijntjes met onze klanten kunnen wij snel schakelen en doorpakken met betrekking tot uw opdracht. Voor uw gewenste machinebesturing bent u bij ons aan het juiste adres!

Machinebesturing bij Hardware Engineering

AB Besturingstechniek bouwt naast machinebesturingen ook aan hardware en software. Wij ontwerpen en bouwen besturingen voor machines, pompen, generatorsets en fabrieksinstallaties. Naast het ontwerpen en installeren van nieuwe besturingssystemen kunnen wij ook diverse aanpassingen verrichten aan uw systemen, Dit voorkomt dat u bij kuren van uw besturingssysteem een geheel nieuw besturingssysteem hoeft te laten ontwerpen, bouwen en installeren.  Wij tekenen onze schema’s met de bekende Eplan of SEE Electrical.

Machinebesturing bij Software Engineering

Ook voor de software engineering van machinebesturingen bent u bij AB Besturingstechniek aan het juiste adres. Wij programmeren PLC’s, touchscreens en frequentieregelaars voor u. Wij hebben ervaring met verschillende merken. Denkt u aan Siemens, Schneider of Hitachi. Indien u uw machinebesturing systeem wilt vernieuwen, dan zijn wij in staat om uw oude programma’s te converteren naar nieuwere software. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat u een uitgebreide documentatie van onze besturingen en aanpassingen krijgt. 

Installatie van machinebesturing

Wij ontwerpen, bouwen en installeren elektronische besturingen voor onze klanten. Wij verzorgen voornamelijk de installatie van panelen, schakelkasten en verdeelkasten. Daarnaast ontwerpen, bouwen en installeren wij complete besturingssystemen. Ook renoveren we bestaande schakel- en besturingskasten. In onze service zit ook de installatie van uw besturingssysteem. Wij ontzorgen u van A tot Z. Wij maken het ontwerp voor u, bouwen uw gewenste besturingssysteem en installeren uw systeem.

Hebben wij uw interesse gewekt in onze machinebesturing of heeft u interesse in onze aangeboden besturingssystemen? Wij nodigen u graag uit om verder een kijkje te nemen op onze website. Hier ziet u onze andere aangeboden diensten. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Portfolio


 • Rollenbaan voor buizen
  Rollenbaan voor buizen
  Bewerkingsindustrie
 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie
 • Sorteermachine PLC Besturing
  Sorteermachine PLC Besturing
  Maakindustrie
 • Doseermachine besturing
  Doseermachine besturing
  Voedselindustrie
 • Buigmachine PLC besturing
  Buigmachine PLC besturing
  Maakindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl