Besturingspanelen op maat

Bent u op zoek naar besturingspanelen op maat? AB Besturingstechniek heeft voor u uw gewenste besturingspanelen op maat! Wij zorgen er namelijk voor dat wij uw besturingspanelen op maat voor u ontwerpen, bouwen en installeren. Wij krijgen elke week nieuwe aanvragen voor onze aangeboden diensten, hierdoor weten wij als geen ander dat het prettig is als wij aan uw wensen kunnen voldoen. Ons bedrijf is in staat om een geheel nieuwe besturingspaneel voor u te ontwerpen en te bouwen maar wij zijn ook in staat om verschillende aspecten van uw besturingspaneel aan te passen. Hierdoor kunnen wij precies op maat uw gewenste besturingspaneel voor u ontwerpen, maken en installeren. Onze medewerkers helpen u graag op weg met het ontwerpen, bouwen en installeren van uw gewenste besturingspanelen.

AB Besturingstechniek

Besturingspanelen bij AB Besturingstechniek

Voor besturingspanelen op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een persoonlijk, flexibel en klein bedrijf. Sinds 2011 zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. AB Besturingstechniek is gevestigd in Andel, Noord Brabant. Wij zijn een innovatieve speler binnen de industriële automatisering. Wij verzorgen veel besturingstechnieken door heel Nederland. Onze klanten zijn vaak kleinere machinebouwers die complete Turn-Key Projecten aanvragen of ondersteuning nodig hebben bij alles wat te maken heeft met industriële besturingen. De opdrachten die wij ontvangen, variëren sterk. Hierdoor blijven wij onszelf triggeren en vernieuwen op het gebied van engineering. Dit alles doen wij in nauwe samenwerking met u als klant. Wij brengen nauwkeurig uw wensen in kaart en zorgen ervoor dat u door ons ontzorgd wordt. De meeste klanten die bij ons aangesloten zijn, bevinden zich binnen de (speciaal)machinebouw, infra, verpakkingsindustrie en voedselindustrie.

Besturingspanelen en installaties

AB Besturingstechniek ontwerpt, bouwt en installeert elektrotechnische besturingen voor de voedsel en verpakkingsindustrie. Wij verzorgen de installatie van besturingspanelen, schakelkasten en diverse verdeelkasten. AB Besturingstechniek verzorgt ook complete besturingssystemen en renoveren bestaande schakel- en besturingskasten. Doordat wij bestaande kasten kunnen aanpassen hoeft u niet uw gehele systeem opnieuw op te bouwen maar voegen wij de gewenste aspecten toe. AB Besturingstechniek zorgt voor installatie en renovatie van besturingen, inbedrijfstellingen en het finetunen van de software en maakt acceptatietesten van scheepsinstallaties (FAT/SAT).

Voor op maat gemaakte besturingspanelen bent u bij AB Besturingstechniek aan het juiste adres. Bent u nieuwsgierig naar onze aangeboden diensten? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Portfolio


 • Emmerontstapelaar
  Emmerontstapelaar
  Verpakkingsindustrie
 • Blancheur besturing
  Blancheur besturing
  Voedselindustrie
 • Sorteermachine PLC Besturing
  Sorteermachine PLC Besturing
  Maakindustrie
 • Doseermachine besturing
  Doseermachine besturing
  Voedselindustrie
 • Buigmachine PLC besturing
  Buigmachine PLC besturing
  Maakindustrie
 • Cooker PLC besturing
  Cooker PLC besturing
  Voedselindustrie

Contact


AB Besturingstechniek
AB Besturingstechniek
Kammetweg 13
4281 KJ Andel
Nederland
 •   +31 085 902 29 06
 •   info@abbesturingstechniek.nl